Miraimuda. Centro de Yoga y Meditación. Actividades de Bienestar. Tratamientos Faciales y Masajes.

Miraimuda. Ioga i meditació. Activitats de benestar. Tractaments facials i massatges.

Miraimuda és un centre de ioga i meditació situat a Arenys de Mar, Barcelona, ​​Espanya. Aquesta empresa es dedica a proporcionar una àmplia varietat d’activitats de benestar, com ioga, meditació, tractaments facials i massatges. Amb una adreça a Carrer de Sant Francesc, 5, Arenys de Mar, Miraimuda és un destí perfecte per explorar l’aspecte físic i espiritual de la salut i el benestar.

Activitats de benestar per al cos i l’esperit

A Miraimuda, trobaràs una àmplia varietat d’activitats de benestar per a tots els nivells d’experiència. Els diferents estils de ioga, com Yin Yoga i Sivananda, ofereixen una oportunitat de descobrir noves profunditats d’aquesta pràctica mil·lenària. A més, el centre ofereix meditacions anteriors a moltes de les seves classes, per ajudar als participants a connectar amb el seu interior.

Les seves instal·lacions són acollidores i transmeten calma i calidesa. Adriana, la propietària del centre, ha posat molt d’amor en cada racó, creant un ambient propici per a la pràctica de ioga i meditació. La seva professionalitat es demostra a través dels diferents tallers que organitza i de la seva dedicació a guiar els seus alumnes.

Tractaments facials i massatges per a un benestar complet

A més de les activitats de ioga i meditació, Miraimuda ofereix tractaments facials i massatges per contribuir al benestar físic i emocional dels seus clients. Els tractaments facials ajuden a mantenir la pell saludable i radiant, utilitzant productes naturals i tècniques especialitzades. Els massatges, per la seva banda, ofereixen relaxació profunda i alleujament de l’estrès i la tensió muscular.

Els professionals de Miraimuda tenen una gran experiència en aquests tractaments i estan dedicats a proporcionar una experiència única i terapèutica als seus clients. Els seus coneixements i habilitats es combinen amb un ambient tranquil i reconfortant per crear un espai perfecte per al benestar físic i emocional.

Horari i ubicació

Miraimuda està obert de dilluns a diumenge, amb horaris flexibles per adaptar-se a les necessitats dels seus clients. L’adreça del centre és Carrer de Sant Francesc, 5, Arenys de Mar, Barcelona, ​​Espanya.

Per a més informació, pots visitar el seu lloc web a http://www.miraimuda.com/ o trucar al telèfon +34 680 25 12 12.

A més, si necessites indicacions per arribar al centre, pots utilitzar el següent codi Plus de Google Maps: HGJX+QW Arenys de Mar, Espanya.

Opinions dels clients

Miraimuda ha rebut una valoració mitjana de 5 estrelles, basada en 13 opinions dels seus clients. Els clients han destacat la calma i la tranquil·litat que es respira al centre, així com la professionalitat de l’equip.

F DT: «Un lloc que transmet calma i calidesa, on es nota que Adriana ha posat molt d’amor en cada racó. Els diferents estils de ioga i els tallers demostren la seva professionalitat. Estic agraïda de deixar-me guiar per ella.»

Lorena Lis: «He començat classes de Yin Yoga i Sivananda i he descobert noves profunditats d’aquesta pràctica. A més, el centre ofereix meditacions anteriors a moltes de les classes. Ho recomano, i la professora és excel·lent.»

Ernest Alemany Selle: «Abans d’arribar a Miraimuda, només havia fet ioga dues vegades a la meva vida. El que he trobat és un espai de pau i tranquil·litat, reflexió, autoconeixement i connexió amb un mateix. Tant l’Adriana com la Marina tenen un tracte molt proper i dirigeixen les sessions amb cura. També estic gaudint del curs d’introducció al ioga, que em dóna una estructura bàsica per practicar-ho amb més confiança i coneixement. Moltes gràcies a les dues per permetre’m gaudir d’aquest espai amb vosaltres.»

Si busques un centre de ioga i meditació a Arenys de Mar, Miraimuda és el lloc perfecte per a tu. Amb una àmplia oferta d’activitats de benestar, tractaments facials i massatges, tindràs tot el que necessites per a un benestar complet.

Ubicación

Web

 

Publicaciones Similares